Babyverzorging

Qua babyverzorging ben ik helemaal gek op Zwitsal. Nog voordat ik zwanger was, wist ik al dat ik dit merk graag wilde. Ik vind het zo lekker ruiken. Waar ik wel tegenaan liep tijdens mijn zwangerschap, is dat ze heel veel verschillende producten hebben. Ik wist niet zo goed wat ik wel en niet moest hebben. Na me een beetje te oriënteren, heb ik gekozen om de zeepvrije wasgel, de massageolie, de haarlotion en zachte crème aan te schaffen. Dit leek me voor het begin wel voldoende. Ik zag het bijvoorbeeld niet zo zitten om badschuim te gebruiken, omdat ik bang was dat dit in de oogjes van mijn dochter zou komen. Nu ik een paar maanden verder ben, gebruik ik wel badschuim en heb ik de massageolie ingewisseld voor bodylotion.

Ook ben ik fan van de vochtige washandjes. Lynn gaat altijd ’s avonds in bad of onder de douche en ’s ochtends wassen we haar dan met zo’n washandje. Ook deze heeft Zwitsal geur en is daarom net zo lekker. Voor haar billetjes gebruik ik de zinkzalf. In haar kamertje heb ik bovendien de geurstokjes met Zwitsal geur staan, in haar kast hangen Robijn geurbuiltjes en haar kleertjes was ik met een beetje wasverzachter met dezelfde geur.

Ook heb ik de Zwitsal parfum. Deze vond ik de eerste maanden fijn wanneer ze een klein beetje had gespuugd. Net te weinig om nieuwe kleding aan te trekken, maar wel genoeg dat je het rook. Met de parfum rook ze weer lekker. Hierbij lette ik wel goed op dat het niet op haar huid kwam. Nu gebruik ik het luchtje weleens op haar kleding na een slaapje, zodat de Zwitsal geur weer goed aanwezig is. Heerlijk vind ik dat. Naast dat ik Zwitsal lekker vind ruiken, vind ik de producten ook fijn in gebruik.

%d bloggers liken dit: