Voedingskussen

Na de bevalling vond ik een voedingskussen, of zwangerschapskussen hoe het ook wordt genoemd, erg fijn. Ik gebruikte dit voedingskussen van MamaLoes al tijdens mijn zwangerschap en daarna heb ik het gebruikt tijdens het geven van borstvoeding en als baby nestje. Met een speciale hoes, kon het kussen in een U-vorm worden gelegd, zodat mijn dochter Lynn erin kon liggen. Dit was erg fijn voor in bed, in de box of op de bank. Zo lag ze altijd dichtbij en toch lekker zacht.

Tijdens het geven van borstvoeding, en later flesvoeding, gebruikte ik het kussen ook volop. Ik legde het kussen onder mijn arm neer, zodat deze ondersteuning kreeg. Een baby lijkt niet zwaar, maar na 10 minuten voeden, vond ik dit wel het geval. Dan is zo’n kussen fijn om te hebben.

Tijdens mijn zwangerschap gebruikte ik het kussen ook dagelijks. Hier lees je hoe precies.

%d bloggers liken dit: